Hoeveel kunt u besparen op energiekosten?

Doe de check en ontdek de voordelen van zonnepanelen.

Zo doen we dat

Bij elk project van SolarNino verzekeren wij u van de volgende vier stappen.

1. Samen brainstormen

Zonnepanelen zijn maatwerk. Elk dak, huishouden en energiebehoefte is anders. Samen met u vinden wij de beste oplossing. In de meeste gevallen kost het u niets.

2. Het plan maken

Samen met u maken wij een plan op maat voor het installeren van uw zonnepanelen. Volledig afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en behoeften.

3. Panelen plaatsen

Onze installateurs plaatsen de zonnepanelen vakkundig. Wij zorgen ervoor dat de installatie veilig en vakkundig wordt uitgevoerd.

4. Zorgeloos genieten

Wij bieden u 25 jaar garantie zodat u echt zorgeloos kunt genieten.

"Aardige mannen, die monteurs"

Wij werken uitsluitend met de beste materialen

Veelgestelde

vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Een omvormer zet deze elektriciteit om naar stroom voor het lichtnet en de stopcontacten bij u thuis.

Wat is het effect van schaduw?

In de schaduw werken zonnepanelen wel, maar brengen ze minder op dan in de volle zon. Daarom is het van belang om de panelen zo te plaatsen dat ze gedurende de hele dag zo min mogelijk in de schaduw liggen.

Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen?

Hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van het zonnestroomsysteem, de hoeveelheid zonlicht in jouw regio, de energieprijzen, eventuele subsidies of belastingvoordelen, en je huidige energieverbruik.

Kan ik de zonnepanelen financiëren?

Ja, het is vaak mogelijk om geld te lenen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Er zijn verschillende financieringsopties beschikbaar. Dit is afhankelijk van jouw financiële situatie en de beschikbare leningsopties in jouw woonplaats.

Telefonisch advies?

Bel onze adviseurs op 088-6607733

© All Rights Reserved.